Ambiciozne računice

Hajduku nakon stanke predstoje četiri “lakše” utakmice, svi na Poljudu očekuju 12 bodova…

P. N.

Marko Livaja/Foto PIXSELL

Marko Livaja/Foto PIXSELL

Splićani ovoga vikenda gostuju na Šubićevcu, pa dočekuju Goricu, potom gostuju u Koprivnici, a uoči nove stanke dočekuju Hrvatski dragovoljac



SPLIT Hajduk na prvi pogled nakon reprezentativne stanke ima četiri lakše utakmice iako niti jedna za Splićane nije laka. Prvo Hajduku slijedi gostovanje na Šubićevcu, gdje trener Gustafsson neće moći računati na nekoliko važnih igrača. Šibenčani su u prošlom kolu prije reprezentativne pauze izgubili na svom travnjaku od Gorice i sigurno da će sve napraviti da izbjegnu i drugi uzastopni domaći poraz. Splićane pak s druge strane samo pobjeda ostavlja u borbu za toliko priželjkivanu titulu prvaka, a trenera Gustafssona na njegovoj trenerskoj poziciji. Naime, klupski kuloari već duže vremena bruje o njegovu nasljedniku, preciznije da će sportski direktor Mindaugas  Nikoličius u slučaju smjene Šveđanina angažirati svojeg sunarodnjaka – Valdasa Dambrauskasa.


Hajduk nakon gostovanja u Šibeniku na svom stadionu dočekuje neugodnu Goricu, potom im slijedi gostovanje u Koprivnici kod Slaven Belupa. Prije nove reprezentativne pauze  na poljudskom travnjaku će istrčati Hrvatski dragovoljac. Samo svih 12 bodova iz ove četiri utakmice ostavljaju Hajduka u borbi za titulu prvaka!