Smirivanje na Poljudu

Hajduk ipak neće ostati bez sportskih operativaca: Tudor, Stanić i Kepčija ostaju

Hina

Igor Tudor/Foto PIXSELL

Igor Tudor/Foto PIXSELL

adzorni odbor je najavio da će se će u skladu sa zakonskim i statutarnim ovlastima u narednom razdoblju voditi proces izbora novog predsjednika Uprave o čemu će javnost biti pravovremeno informirana



Nadzorni odbor HNK Hajduk u srijedu je priopćio da “svi ključni ljudi  sportskog segmenta ostaju u klubu”, nakon nedavne ostavke predsjednika Uprave Marina Brbića.


“S obzirom na neizvjesnost oko posljedica uzrokovanih ostavkom predsjednika Uprave, želimo priopćiti da svi ključni ljudi našeg sportskog segmenta ostaju u klubu. Sve započete aktivnosti oko prijelaznog roka i priprema za sljedeću sezonu se neometano nastavljaju”, navodi se u priopćenju NO-a Hajduka.


Ovakvo stajalište Nadzornog odbora uslijedilo je nakon što se proteklih dana u dijelu medija nagađalo  da bi Brbićeva ostavka mogla potaknuti na odlazak iz Hajduka i njegova savjetnika za sportsku politiku Maria Stanića te sportskog direktora Hajduka Ivana Kepčiju. Neki su mediji spominjali i mogućnost odlaska trenera prve momčadi Hajduka Igora Tudora.




Nadzorni odbor je najavio da će se će u skladu sa zakonskim i statutarnim ovlastima u narednom razdoblju voditi proces izbora novog predsjednika Uprave o čemu će javnost biti pravovremeno informirana.


“Sadašnji predsjednik Uprave obavljat će sve potrebne aktivnosti do izbora novog predsjednika”, navodi se u priopćenju.