Konferencijska liga

Hajduk dočekuje Tobol, Gustafsson računa na Krovinovića: “Vidjet ćemo da li će početi…”

P. N.

Jens Gustafsson/Foto PIXSELL

Jens Gustafsson/Foto PIXSELL

Očekujem da će nam navijači pomoći da na dobar način uđemo u utakmicu - rekao je GustafssonSPLIT Pred Hajdukom je u četvrtak prvi europski ispit ove sezone. U 21 sat na Poljud stiže kazahstanski Tobol u prvom susretu drugog pretkola Konferencijske lige.


– Čekali smo dugo ovu utakmicu. Rekao sam nakon Lokomotive da moramo rasti kao momčad. Moramo napraviti sve što je moguće da prođemo dalje. Nema veze jesmo li favoriti ili ne – rekao je trener Hajduka Jens Gustafsson, a zatim dodao:


– Analizirali smo golove koje smo primili protiv Lokomotive. Znamo da je Tobol jak u prekidima, obratili smo pažnju na to. Imaju iskustva i dolaze s dosta samopouzdanja jer nisu poraženi od travnja. Moramo biti oprezni jer posjeduju individualnu kvalitetu.
Na Poljud se vraćaju i navijači…


– Drago mi je i znam da će nam trebati njihova podrška, da Poljud gori sutra.


Hoće li Krovinović zaigrati od prve minute?


– Stigao je u ponedjeljak. Sretni smo što je došao. Riječ je o vrlo kvalitetnom igraču. Vidjet ćemo hoće li krenuti od prve minute.


Čekaju vas tri teške utakmice u tjedan dana?


– Svaka će utakmica biti teška. Čeka nas zgusnut raspored, ali na to se moramo naviknuti kako bi postigli uspjeh. Sigurno ćemo u ove tri utakmice mijenjati igrače.


Kakvu utakmicu očekujete?


– Teško je reći. Moramo se fokusirati na sebe i biti spremni na svaki scenarij.


Hoće li Hajduk napasti od početka?


– Očekujem da će nam navijači pomoći da na dobar način uđemo u utakmicu. Moramo napadati od prve minute, a onda ćemo vidjeti kako će se utakmica razviti – zaključio je Gustafsson.