Bundesliga

Haaland donio pobjedu Borussiji Dortmund 20 sekundi prije kraja utakmice, Brekalu i Pongračiću remi s Freiburgom

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Borussia Dortmund je drugoplasirana sa četiri boda zaostatka za Bayernom koji će, ako večeras pobijedi Mönchengladbach, biti samo još jednu pobjedu od osvajanja naslova prvaka



DUSSELDORF Borussia Dortmund je u subotu u utakmici 31. kola na gostovanju s 1-0 pobijedila Fortunu Dusseldorf čime je odgodila slavlje minhenskog Bayerna koji će, čak i ako večeras pobijedi Borussiju Mönchengladbach, morati pričekati još par dana da osigura osmi uzastopni naslov prvaka.


Gol je za Borussiju 20 sekundi prije sučevog zvižduka za kraj utakmice zabio je 19-godišnji Norvežanin Erling Haaland.


Borussia Dortmund je drugoplasirana sa četiri boda zaostatka za Bayernom koji će, ako večeras pobijedi Mönchengladbach, biti samo još jednu pobjedu od osvajanja naslova prvaka.




U drugim utakmicama koje su igrane u subotu poslijepodne Wolfsburg je kod kuće odigrao 2-2 sa Freiburgom, a hrvatski nogometaši Josip Brekalo i Marin Pongračić su susret počeli od prve minute s tim da je Brekalo zamijenjen u 55. minuti.


Herthu je kod kuće pobijedio gostujući Eintracht sa 4-1, Union Berlin je također u gostima  svladao Koeln sa 2-1, a na gostovanju je visoku pobjedu upisao i Werder koji je sa 5-1 bio bolji od zadnjeplasiranog Paderborna.



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore