KUP HRVATSKE

Gustafsson zadovoljan izvedbom igrača Hajduka: “Rezultat je nagradio naš težak rad”

Portal Novi list

Jens Gustafsson/Foto PIXSELL

Jens Gustafsson/Foto PIXSELL

"Sretni smo, zadovoljan sam kako su odigrali naši napadači i što smo se plasirali u iduću rundu natjecanja”, rekao je ŠveđaninRIJEKA Nogometaši Hajduka rutinski su došli do četvrtfinala Kupa Hrvatske nakon što su pobijedili Belišće s 5:1. Trener Splićana Jens Gustafsson bio je zadovoljan nakon izvedbe svoje momčadi.


“Utakmica je od početka bila teška, mislim da smo bili dobro fokusirani na posao i rezultat je nagradio naš težak rad. Trebali smo zabiti čak i više golova, ali smo zadovoljni s pet. Jer u prošlim utakmicama smo bili takvi kakvi smo bili. Sretni smo, zadovoljan sam kako su odigrali naši napadači i što smo se plasirali u iduću rundu natjecanja”, rekao je Šveđanin pa se osvrnuo na priče o mogućem otkazu…


“Ne osvrćem se na to, samo gledam na svoj rad i na pripremu svake nove utakmice”.
Najavio je Šveđanin i prvenstveni dvoboj protiv Slaven Belupa.


“Sada ovu izvedbu i efikasnost moramo ponoviti i u sljedećoj utakmicu. Kad ti je dobra izvedba a ne zabiješ gol, prirodno je da počneš sumnjati u svoje sposobnosti i da počnu sumnje u momčad. Ali mi se držimo zajedno i danas smo pokazali što možemo. Slaven Belupo je težak protivnik, želimo ponoviti izvedbu protiv Gorice ali da iskoristimo prilike i zabijemo gol” – zaključio je.