Druga NL

Grobničani dočekuju ambiciozne Karlovčane: “Na Mavrincima još nismo izgubili”

Ivan Volarić

Dražen Pilčić/Foto M. LEVAK

Dražen Pilčić/Foto M. LEVAK

Očekujem pravu utakmicu i nadam se našoj pobjedi - kaže Dražen Pilčić



RIJEKA  Nogometaši Grobničana nakon četiri proljetna remija danas na svojem travnjaku (15.30 sati) dočekuju Karlovac, jednog od kandidata za plasman u viši rang. Momčad predvođena nizom prvoligaških imena (Pamić, Krstanović, Paracki…) dobro je poznata Draženu Pilčiću, koji je svojedobno u dresu Rijeke okusio čari prvoligaškog nogometa. Novi posrtaj Karlovčane bi dodatno udaljio od visokih pozicija, no Grobničana se to ionako ne tiče. Imaju svojih briga. U prvom redu kako s tri boda naplatiti sasvim solidne proljetne igre.


– Po igri smo u ova četiri kola trebali imati dva, tri boda više. U sve četiri utakmice proljeća bili smo bolji. Ali tako je to u nogometu, negdje ti uzme, a negdje ti vrati. Idemo dalje, bitno je da igramo dobro i da smo u kontinuitetu pozitivnih rezultata – kaže Pilčić, treći strijelac SuperSport Druge NL s 11 pogodaka.


Grobničani su jesenas u Karlovcu u samom finišu izgubili utakmicu koju su po igri zaslužili dobiti.




– Karlovac je uz Opatiju i Kustošiju najkvalitetnija ekipa ligi. Oni su jedan od favorita za osvajanje prvenstva. Međutim, mi igramo na svojem terenu na kojem još nismo izgubili. Očekujem pravu utakmicu i nadam se našoj pobjedi – nastavio je Pilčić.


Travnjak Grobničana bit će suparnik jednoj i drugoj momčadi.


– Teren je Bože sačuvaj! U rangu je županijske lige. Općina bi trebala obratiti pozornost na to. Malo je sramotno da se ne obraća pozornost na uvjete u kojima klub djeluje s obzirom na rezultate koje imamo i koliko djece je uključeno u rad kluba. Ne znam što bi Sopić rekao na ovu našu oranicu ako mu je Koprivnica krumpirište – zaključio je Pilčić.



Standings provided by Sofascore