Druga NL

Grobničan protiv Dugog Sela ima meč-loptu: “Pobjeda donosi ostanak u Drugoj NL i miran kraj sezone”

Ivan Volarić

Filip Batarelo/Foto S. DRECHSLER

Filip Batarelo/Foto S. DRECHSLER

Svjesni smo važnosti ove utakmice, bitno je dobiti i osigurati ostanak u ligi kolo prije kraja - kaže veznjak Filip Batarelo



RIJEKA Nogometaši Grobničana danas od 17.30 sati na svojem stadionu imaju u nogama – meč loptu. Pobjeda nad Dugim Selom značit će ostanak u SuperSport Drugoj NL i iduće sezone bez dodatnih kvalifikacija i neovisno o tome kakvi će biti rezultati ostalih susreta u posljednja dva kola. Grobničani su u velikom naletu, dobili su pet posljednjih utakmica, uključujući i finale Kupa prošlog utorka protiv Opatije na Kantridi.


– Sigurno da smo zadovoljni što smo osvajanjem Kupa nastavili pobjedničku seriju – govori Filip Batarelo, mladi i daroviti veznjak Grobničana. – Na Kantridu smo došli neopterećni rezultatom, došli smo se nadigravati uz saznanje da je Opatija jedna od najkvalitetnijih ekipa u našoj ligi. Čvrsto smo se postavili i na kraju smo zasluženo pobijedili.


Dugo Selo je sigurno protivnik u rangu Opatije.




– Svjesni smo važnosti ove utakmice, jedino bitno je dobiti i na taj način osigurati ostanak u ligi kolo prije kraja. Onda možemo mirno u posljednjem kolu putovati u Krapinu.


Svi preduvjeti za pobjedu su ostvareni, od zdravstvenog biltena (upitan je samo Prtenjača), preko forme pa do – sjajne atmosfere.


– Istina, tako je to kada momčad niže pobjede. Imamo iza sebe stvarno dugi niz pobjeda. Atmosfera je vrhunska. Sada je bitno sve to okruniti pobjedom nad Dugim Selom – rekao je Batarelo.