Vatrena jedinica

Gotovo je. Livaković u Fenerbahčeu, neće braniti protiv Sparte

Hina

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Kapetan Dinama tako napušta klub na dan važne utakmice hrvatskog prvaka, prvog dvoboja play-offa Europa lige protiv Sparte Prag



ZAGREB Vratar Dinama i hrvatske reprezentacije Dominik Livaković uskoro će potpisati ugovor s turskim velikanom Fenerbahčeom, potvrdio je klub iz Istanbula na svojim mrežnim stranicama.


“Fenerbahče je postigao načelni dogovor s nogometašem i njegovim klubom Dinamom Zagreb o transferu vratara Dominika Livakovića. Livaković će u četvrtak doći u Istanbul kako bi prošao zdravstvene preglede i dogovorio daljnji transfer, te slijedi predstavljanje javnosti”, stoji u kratkoj objavi Fenera.


Kapetan Dinama tako napušta klub na dan važne utakmice hrvatskog prvaka, prvog dvoboja play-offa Europa lige protiv Sparte Prag. Turci su požurili s prijelazom jer je njihov prvi vratar Altay Bayindir prije dva dana prešao u Manchester United uz odštetu od 7 milijuna eura.




Livaković (28) je karijeru započeo u rodnom Zadru, bio je član i Zagreba, a za Dinamo je dosad skupio 293 nastupa. Za reprezentaciju Hrvatske ima 45 nastupa te osvojenu srebrnu i brončanu medalju sa svjetskih prvenstava.