Prva HNL

Gorica nakon Rijeke svladala i Hajduk, domaći navijači zapjevali Igoru Tudoru: “A sad adio…”

Portal Novi list

Joey Suk između dva igrača Hajduka/Foto PIXSELL

Joey Suk između dva igrača Hajduka/Foto PIXSELL

Hajduk je prepustio drugo mjesto Lokomotivi koja će tu ostati neovisno o ishodu ogleda Osijeka i Rijeke



VELIKA GORICA U posljednjem susretu 32. kola Prve HNL odigranom ovoga utorka Hajduk je poraženu Velikoj Gorici 3:1. Domaći nogometaši su nakon Rijeke svladali još jednog velikana s mora. Splićani su ovim porazom ispustili drugo mjesto, koje je pobjedom preuzela Lokomotiva. Zagrepčani će tu ostati  neovisno o ishodu ogleda Osijeka i Rijeke ove srijede.


Oslabljeni Hajduk bio je u većem dijelu utakmice u podređenom položaju. Igrači Gorice su dobro koristili svoje prilike. U 18. minuti domaćine je u vodstvo doveo Jiloan Hamad, na 2:0 povisio je u 43. minuti Joey Suk. Početkom nastavka oglasila se Torcida uvredama na račun svojih ljubimaca, a pogodak nade postigao je Marin Jakoliš u 45. minuti. Šibenski napadač, koji je nedavno bio meta vandalskog čina navijača Hajduka (prijeteći natpis na fasadi obiteljske kuće u Crnici) postigao je prvi gol za Hajduk. Nade gostiju u preokret ugasio je vrlo brzo Cherif Ndiaye koji je u 53. minuti postigao i treći gol za Goricu.


Navijači Gorice su u nekoliko navrata prigodnim pjesamama zadirkivali trenera Igora Tudora, a gostujućem treneru istekom utakmice otpjevali su: “A sad adio…”




 


 



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore