ODGODA 100. NASTUPA

Gareth Bale zbog ozljede bedra propušta veliki jubilej u dresu reprezentacije Walesa

Hina

Gareth Bale na treningu/Foto: REUTERS

Gareth Bale na treningu/Foto: REUTERS

Ključni igrač velške reprezentacije ima problema s bedrenim mišićem o čemu je izvijestio izbornik Walesa Robert Page te napomenuo kako će reprezentacija morati bez njega po „važne gostujuće bodove“, a Baleovu je ozljedu nazvao „vrlo ozbiljnom“.CARDIFF Idući kvalifikacijski mini-ciklus za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. godine zbog ozljede će propustiti Gareth Bale.


Ključni igrač velške reprezentacije ima problema s bedrenim mišićem o čemu je izvijestio izbornik Walesa Robert Page te napomenuo kako će reprezentacija morati bez njega po „važne gostujuće bodove“, a Baleovu je ozljedu nazvao „vrlo ozbiljnom“.


Walesu slijede dva gostovanja tijekom listopada, prvo kod Češke (8.10.) i tri dana kasnije kod Estonije, a trenutačno Velšani imaju sedam bodova kao i drugoplasirana momčad skupine E Češka. Debelo na prvom mjestu je Belgija koja je skupila 16 bodova.
Da je spreman Bale bi tijekom listopada proslavio veliki reprezentativni jubilej. Naime, trenutačno je iza njega 99 nastupa za reprezentaciju i kod Češke je mogao igrati svoju jubilarnu stotu utakmicu.


Trenutačno je na brojci od 36 reprezentativnih pogodaka.