Pripremna utakmica

Francuski prvak odigrao prvu utakmicu nakon četiri mjeseca pred 5000 gledatelja, povratak navijača podržala i ministrica

Hina

Neymar/Foto REUTERS

Neymar/Foto REUTERS

Na stadionu Oceane u ljetovalištu Le Havre okupilo se 5000 gledatelja, a PSG je slavio s čak 9-0 protiv drugoligaša Le Havrea



LE HAVRE Francuski nogometni prvak Pariz Saint-Germain odigrao je u nedjelju navečer prvu pripremnu utakmicu nakon što je 8. ožujka suspendirano francusko prvenstvo i nije se nastavilo, a na toj pripremnoj utakmici su po prvi puta nazočili i gledatelji.


Na stadionu Oceane u ljetovalištu Le Havre okupilo se 5000 gledatelja, a PSG je slavio s čak 9-0 protiv drugoligaša Le Havrea, uz po dva gola Maura Icardija, Neymara i Pabla Sarabijea, te jedan Kyliana Mbappea, Idrissa Gueyea i Arnauda Muinge.


Francuska ministrica za šport Roxana Maracineanu pozdravila je povratak navijača na stadione.




“To je velika pobjeda za francuski nogomet i sport u državi,” kazala je ministrica za L’Equipe, a potom i osobno sjela na tribine stadiona.


PSG je postao prvak odlukom saveza, a početkom kolovoza očekuje ga u Portugalu četvrtfinalni dvoboj Lige prvaka s Atalantom.