Mercato

Francuski mediji tvrde da je PSG sve dogovorio sa zvijezdom Napolija i prvim strijelcem Serie A

Hina

Victor Osimhen/Foto REUTERS

Victor Osimhen/Foto REUTERS

Moguće je da će uskoro krenuti i pregovori čelnika dvaju klubova oko transfera koji bi se mogao dogoditi na kraju sezone



PARIZ Prema pisanju dijela francuskih nogometnih medija PSG je napravio prvi korak prema dovođenju Victora Osimhena, 24-godišnjeg nigerijskog nogometaša i napadača Napolija.


Trenutačno je Osimhen možda i „najvruća roba“ na europskom nogometnom tržištu. Godinama Osimhen igra odlično u Napoliju, gdje je došao iz Lille 2020. godine, ali tijekom aktualne sezone definitivno je potvrdio svoju veliku kvalitetu.


Ukupno je postigao 26 pogodaka za Napoli tijekom 32 nastupa, a s 21 pogotkom je uvjerljivo najbolji strijelac Serie A.




Predstavnici PSG-a su, navodi se, dogovorili veliki dio uvjeta nogometaša s njegovim menadžerima te je moguće da će uskoro krenuti i pregovori čelnika dvaju klubova oko transfera koji bi se mogao dogoditi na kraju sezone.


Osimhen ima valjani ugovor s Napolijem do lipnja 2025. godine, a prije kluba s juga Italije igrao je za Wolfsburg, Charleroi i Lille. Dakako, nije samo PSG u utrci za nogometašem koji je dao 15 pogodaka u 24 nastupa za reprezentaciju Nigerije, već ga žele i najjači engleski klubovi.