Produžio vjernost

Francuski branič potpisao novi ugovor s Evertonom, Lucas Digne ostaje na Goodisonu do lipnja 2025.

Hina

Lucas Digne (Everton)/Foto REUTERS

Lucas Digne (Everton)/Foto REUTERS

Digne je u Everton stigao iz Barcelone 2018. te je u 97 nastupa postigao pet pogodaka, a 19 puta asistiraoLIVERPOOL Francuski branič Lucas Digne potpisao je novi ugovor s Evertonom koji ga uz klub s Goodison Parka veže do lipnja 2025., objavio je u srijedu engleski premijerligaš.


Digne je u Everton stigao iz Barcelone 2018. te je u 97 nastupa postigao pet pogodaka, a 19 puta asistirao. Prema vlastitom priznanju, 27-godišnjeg francuskog braniča je na dugoročnu vjernost Evertonu motivirala ambicija da se pod vodstvom Carla Ancelottija s klubom plasira u jedno od europskih natjecanja.


“Imamo veliki plan u klubu i možemo postići nešto doista dobro na kraju ove sezone i u nekoliko sljedećih godina. Želim igrati u Europi, a Everton je najbolje mjesto za to”, izjavio je Digne za klupski televizijski program Everton TV.
Digne je u ovoj sezoni propustio sedam utakmica u Premier ligi zbog ozljede skočnog zgloba u studenome, ali ga to nije spriječilo u davanju doprinosa vrlo dobrim Evertonovim rezultatima sa šest asistencija.