Doček Argentinaca

FOTO/VIDEO Svjetski prvaci se nisu uspjeli probiti do središta Buenos Airesa, evakuirani su helikopterima

Portal Novi list

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Iz sigurnosnih razloga sve je prekinuto, igrači su prebačeni u helikoptere koji su nadletjeli masu u središtu grada i tako su  simbolično pozdravili navijače



RIJEKA U tijeku je ceremonija svečanog dočeka svjetski nogometni prvaka u Buenos Airesu. Sve je počelo u podne po tamošnjem, odnosno u 16 sati po argentinskom vremenu. Leo Messi i društvo u otvorenom autobusu krenuli su  prema najavama iz kampa reprezentacije prema  jednoj od tamošnjih glavnih atrakcija Obelisku na Trgu Republike.


Međutim, navijači su u toliko velikom broju izašli na ceste da su doslovce zakrčili autocestu koja vodi prema trgu pa su organizatori prisiljeni  u hodu promijeniti planove, odnosno rutu kojom će se kretati autobus s igračima.


Autobus s igračima već satima se probija kroz mase navijača vozeći hodajućom brzinom. Najnovije vijesti govore da je na ulice Buenos Airesa izašlo čak pet milijuna ljudi.




Prema ESPN-u prekinut je program dočeka svjetskih prvaka. Autobus s igračima nije se uspio probiti do centralnog trga koji je zakrčen milijunima ljudi. Iz sigurnosnih razloga sve je prekinuto, igrači su prebačeni u helikoptere koji su nadletjeli masu u središtu grada i tako su  simbolično pozdravili navijače.




 





.