Događanje nogometa

FOTO/VIDEO OŠK predstavio sedmoricu pojačanja i momčad za novu sezonu pred brojnim navijačima u centru Omišlja

Valentina Prokić

Prvotimci, treneri, vodstvo i najmlađi nogometaši OŠK-a/V. PROKIĆ

Prvotimci, treneri, vodstvo i najmlađi nogometaši OŠK-a/V. PROKIĆ

Drago mi je što ste se okupili u ovako velikom broju da pružite podršku nama kao vodstvu kluba, seniorima i klupskoj budućnosti, najmlađim nogometašima - rekao je predsjednik Nikola Turčić



OMIŠALJ Nogometaši OŠK Omišlja, seniori, ali i oni iz Škole nogometa omišljanskog kluba predstavljeni su na eventu u centru Omišlja. Novi trener Branko Panić i 25 seniora, od koji su sedmorica ovoljetna pojačanja, u novim dresovima izašla su pred okupljene navijače i građane Omišlja. Prvotimci su pozdravljeni glasnim aplauzom, a zasigurno najveći dobio je kapetan i sportski direktor OŠK-a Ahmad Sharbini koji zajedno s bratom Anasom predvodi oveću skupinu grobničkih nogometaša u redovima Omišljana (Stjepan Jukić, Marko Miculinić, Patrik Gundić, Mateo Tešić i Mazem Sharbini). Brojne okupljene pozdravio je predsjednik OŠK-a Nikola Turčić.


– Drago mi je što ste se okupili u ovako velikom broju da pružite podršku nama kao vodstvu kluba, seniorima i klupskoj budućnosti, najmlađim nogometašima. Nogomet bez publike nije zanimljiv te se nadam da ćemo vas vidjeti u velikom broju na tribini, a vjerujem da ćemo mi pružiti zadovoljstvo igrom i rezultatima. Hvala našem glavom sponzoru Triglav osiguranju, zatim Općini Omišalj, te Draženu Abramoviću koji je dizajnirao naše nove dresove – rekao je predsjednik Turčić. Posebnu zahvalnicu i loptu s potpisima za doprinos OŠK-u dobila su dvojica igrača koja su se oprostila od prve ekipe – Igor Dajdžić i Luka Mihalović.


OŠK Omišalj ima dugu povijest na koju je podsjetio Ivan Turčić.




– Još 1930. je naša ekipa igrala protiv mornarice engleske vojske u Pušći na improviziranom terenu. Godinu kasnije je osnovan nogometni savez Rijeke u koji smo se učlanili zajedno s ostalim klubovima – podsjetio je okupljene Turčić.


Seniori su zaigrali mini nogomet sa najmlađima na malom terenu pripremljnom na trgu upravo za tu svrhu. OŠK Omišalj novu, četvrtoligašku sezonu otvara u subotu domaćom utakmicom protiv Novalje (16,30).