Ambiciozni planovi

FOTO Pogledajte kako će izgledati stadion NK Krka i zašto su skupštinari kluba imali dobar razloga za veliki pljesak

Predsjednik Šikljan vizualno je prikazao novi projekt unutrašnjeg i vanjskog preuređenja prostorija kluba



RIJEKA   Redovna godišnja Skupština Nogometnog kluba Krk protekla je u idiličnim tonovima. Ishodište takvog raspoloženja nije teško locirati. Bodulski trećeligaš uvjerljivo je osvojio jesensku titulu, čime su potvrđene ambiciozne najave predsjednika Denisa Šikljana o plasmanu u viši rang natjecanja. Povrh toga, u godini na isteku napravljeni su i brojni drugi iskoraci. Kako je naglasio Šikljan, klub se uspješno razvija na sportskom, ali i infrastrukturalnom te administrativnom planu s obzirom na to da se radi na dobivanju licence za igranje višeg ranga natjecanja. Trener Igor Tkalčević u svojem obraćanju naslutio je mogućnost dodatnog ojačavanja momčadi u zimskom prijelaznom roku, a voditelj škole Alen Perušić upoznao je Skupštinare sa sve većom brojnošću djece u klubu, kojih je više od 200.


Posebnu pozornost nazočnih izazvala je prezentacija planova obnove infrakstrukture na stadionu u cilju dobivanja licence za natjecanje u višem rangu natjecanja. Predsjednik Šikljan sa suradnicima vizualno je prikazao novi projekt unutrašnjeg i vanjskog preuređenja prostorija kluba. Na preko 400 kvadratnih metara predviđene su četiri prostrane svlačionice s tuševima i sanitarijama, te prateće prostorije (soba za doping kontrolu, ambulanta, vešeraj, spremište…). Na postojećoj terasi predviđena je montažna polivalentna dvorana, a na krovnoj terasi bit će montažni ugostiteljski objekt. Ulazak na tribine više neće biti moguć sa sportskog dijela stadiona, već zasebnim putem iz dvaju smjerova. Na tribinama će biti promijenjene već dotrajale stolice. Prezentacija novog izgleda prostorija izazvala je glasno odobravanje i dug pljesak skupštinara i gostiju.


Skupštinu i goste pozdravio je gradonačelnik grada Krka Darijo Vasilić bez čije pomoći ne bi bilo moguće realizirati ambiciozne planove. Potom su se nazočnima obratili Vlado Kirinčić, počasni predsjednik kluba, zatim Robi Fonović u ime vodstva natjecanja, te direktor kluba Željko Dminić. Nakon završetka radnog dijela članovi Skupštine, sponzori, donatori i gosti preselili su se na Velu placu, gdje su im podijeljeni kalendari sa slikama selekcija kluba. Uz mnogobrojne posjetitelje i uz taktove klupske himne, dočekala su ih djeca iz škole nogometa s roditeljima. Fešta uz živu muziku i okrepu nastavljena je do duboko u noć.