Najveći navijači

FOTO Članovi Udruge za sindrom Down Rijeka 21 se susreli s “vatrenima”: ‘Sretno Hrvatska, mi smo uz vas’

Edi Prodan

Na kraju, čitava ta rijeka emocija slila se u jedinstvenu poruku: Sretno Hrvatska, uvijek smo uz vas



Svega je nekoliko dana do prve utakmice Hrvatske na Final fouru Lige nacija koji se održava u Nizozemskoj. Susret upravo s reprezentacijom te zemlje prvi je Hrvatskoj na rasporedu, 14. lipnja s početkom u 20,45 sati.


Uz čitav niz dobrih želja kojima su u Rijeci obilovale pripreme hrvatske izabrane vrste, posebno se ističe jedna od, sasvim sigurno bez ikakve zadrške, najiskrenijih.


Goran Kovačević, kapetan i vratar HNK Rijeka Special Power Teama, sjajnog kluba koji već niz sezona igra u HNL-ovoj sportskoj ligi za djecu s poteškoćama u razvoju, predvodio je naime svoju ekipu kao i članove Udruge za sindrom Down Rijeka 21 na susretu s nogometnom reprezentacijom Hrvatske. Susret se održao nakon treninga na Rujevici, koja je kao i uvijek HNK Rijeka Special Power Teamu, bila dom tijekom ovih vrlo važnih priprema.




Uz fotografiranje i brojne upite o taktici i pozicijama pojedinih igrača na finalu Lige nacija, najvažnije su bile silno srdačne želje kojima su članovi Rijeke 21 obasuli reprezentativce zaželjevši im uspješne nastupe kao i donošenje pobjedničkog pehara Lige nacija u Hrvatsku. Na kraju, čitava ta rijeka emocija slila se u jedinstvenu poruku: Sretno Hrvatska, uvijek smo uz vas.