Sporna uplata

FIFA pokrenula istragu po prijavi Eintrachta protiv West Hama, Londončani su zaboravili platiti odštetu

Hina

Vodstvo Eintrachta žalilo se krovnoj nogometnoj organizaciji da još nije primilo uplatu od 5,4 milijuna funtiZUERICH  Međunarodna nogometna federacija (FIFA) pokrenula je istragu po prijavi Eintrachta iz Frankfurta protiv londonskog West Hama, vezanu za prijelaz francuskog napadača Sebastiena Hallera u redove engleskog premierligaša.


Vodstvo Eintrachta žalilo se krovnoj nogometnoj organizaciji da još nije primilo uplatu od 5,4 milijuna funti na ime ugovorene odštete za 26-godišnjeg napadača koji je 2019. stigao u London.


“Možemo potvrditi da smo primili zahtjev njemačkog kluba Eintracht Frankfurta protiv engleskog kluba West Ham Uniteda. Slučaj je još u procesu istrage pa ga ne možemo dalje komentirati”, stoji u pripćenju FIFA-e.
Haller je s West Hamom potpisao petogodišnji ugovor, koji je proglašen rekordnim za taj londonski klub, ali financijski detalji nisu obznanjeni.


Francuz je postigao sedam pogodaka u 27 nastupa za West Ham koji se nalazi na 16. mjestu Premier lige i bori se za opstanak u elitnom razredu engleskog nogometa.