Presica uoči Lokomotive

Evo kako je trener Hajduka odgovorio na pitanje da li će protiv Lokomotive igrati Subašić i Melnjak

P. N.

Jens Gustafsson/Foto PIXSELL

Jens Gustafsson/Foto PIXSELL

Prerano je još za reći. Vidjet ćemo kako se osjećaju - rekao je Gustafsson



SPLIT Hajdukov trener Jens Gustafsson uoči utakmice s Lokomotivom je rekao:


– Prva utakmica protiv Lokomotive bila je teška. Većina vas se najviše sjeća one šanse Ljubičića za pobjedu u samoj završnici. Lokomotiva je snažna momčad. Sada su u nešto slabijem periodu, ali dobro se brane, napadaju, imaju jako dobrog trenera. Očekujem neugodnu utakmicu. Imali smo dovoljno vremena za pripremu od susreta protiv Istre. Naravno, imali smo i kup susret u međuvremenu, ali smo svejedno imali dovoljno vremena da se spremimo – rekao je Gustafsson.


Potom je dodao:




– Naš cilj je da budemo u dobroj poziciji u prosincu, a onda ćemo imati dobru startnu poziciju za proljeće. Imamo dobru ravnotežu mladih, iskusnih igrača kao i onih srednje dobi koji već imaju određeno iskustvo. Sve to nam daje mogućnost da budemo na pravoj razini. Uz to možemo bolje razvijati mlade, oni tako bolje mogu vidjeti i razumjeti što im treba za napredak. Sada je sve perfektno posloženo.


Nema Krovinovića, a Vuković je propustio trening.


– Posavec, Eduok i Krovinović sigurno neće nastupiti. Lovrencsics će vjerojatno spreman za Osijek. Vuković se jučer nije dobro osjećao, ali danas bi trebao biti na treningu. To je to koliko zasad mogu reći o kadru.


Hoće li Subašić i Melnjak biti u kadru za nedjelju?


– Prerano je još za reći. Vidjet ćemo kako se osjećaju. Jučer su s nama odradili prvi trening.


Tko će na desnog beka?


– Neću vam to odgovoriti, mislim da bismo time samo pomogli Lokomotivi u pripremi susreta. Ćalušić je igrao dobro u kupu, Čolina protiv Istre. Ali drugačiji su to tipovi igrača. Zadržao bih se ipak na tome – kazao je za kraj Gustafsson.