Junak dana

Evo kako je Nenad Bjelica vratio u život riječkog napadača koji ga je vinuo na vrh ljestvice: “Nazvao sam ga video-pozivom…”

Portal Novi list

Antonio Mance i Nenad Bjelica

Antonio Mance i Nenad Bjelica

Hvala šefu što me vratio u ekipu kad sam raskinuo s klubom u Njemačkoj - poručio je Mance



OSIJEK Riječki napadač Antonio Mance pretvara se polako u istinskog junaka posljednjih Osijekovih pobjeda vrijednih prvoga mjesta na ljestvici. U jednom trenutku “otpisani” napadač vratio se u Gradski vrt i prometnuo u Bjeličinog “jockera zovi” kada je najpotrebnije. Nakon pobjedničkog pogotka u Puli svojim golom odlučio je i pobjednika velikog derbija protiv Dinama.


– Valjda smo samo on i ja vjerovali da on može biti bitan za nas. Imao je peh, odlučili smo se na posudbu, bilo je tada puno interesa za njega. Ali, kad se pojavila mogućnost da ga se vrati, nazvao sam ga video-pozivom da vidim ima li taj žar u očima, vidio sam da on to ima i odmah ga vratio natrag – rekao je Bjelica.


Mance je odmah nakon utakmice potrčao prema šefu i bacio mu se u zagrljaj u znak zahvalnosti.




– Hvala šefu što me vratio u ekipu kad sam raskinuo s klubom u Njemačkoj. Dečki su odigrali jako dobro, čestitam svima na tome. Prvi smo na ljestvici? Ne zvuči loše, prvi smo, ali ima još dosta utakmica do kraja – rekao je nekadašnji kadet Rijeke koji je preko Istre, Pomorca, Domžala, Trenčina i Nantesa stigao do Osijeka.