Ima ugovor

Evo kako je Matjaž Kek na presici reprezentacije odgovorio na pitanje da li će preuzeti upražnjenu klupu Hajduka

Portal Novi list

Matjaž Kek/Foto REUTERS

Matjaž Kek/Foto REUTERS

Imam važeći ugovor  i tu nema prostora za bilo kakve špekulacije - rekao je aktualni slovenski izbornik i bivši trener Rijeke



RIJEKA Matjaž Kek održao je presicu na kojoj je predstavio popis slovenskih reprezentativaca za predstojeće kvalifikacijske utakmice. Bivši trener Rijeke i aktualni slovenski izbornik suočio se s pitanjem medijskih špekulacija iz Hrvatske koje ga (opet) povezuju uz upražnjenu klupu Hajduka.


– Sve te medijske špekulacije su dio mojega poziva i života, a mislim da sam već pokazao svoje karakterne osobine i nikada ne bih miješao jabuke i kruške. U ovom trenutku je sva moja koncentracija vezana najprije za popis reprezentativaca za nadolazeće utakmice, na dogovor s vodstvom Saveza, ali i na utakmice koje su pred nama. Sve ostalo bi s moje strane bilo nekorektno. Imam važeći ugovor  i tu nema prostora za bilo kakve špekulacije. Da skratim, maksimalno sam koncentriran na ovaj popis reprezentativaca, na iduće utakmice i kvalifikacijski ciklus. Sve ostalo me u ovom trenutku ne zanima. Mislim da sam bio dovoljno jasan – rekao je Kek kojemu ugovor s Nogometnim savezom Slovenije ističe na ljeto iduće godine.


 




autoplay;