Englesko prvenstvo

Evo kako je Jurgen Klopp reagirao na tvrdnju da će Pep Guardiola odmoriti najbolje igrače protiv Chelseaje

Portal Novi list

Jurgen Klopp/Foto REUTERS

Jurgen Klopp/Foto REUTERS

Pep sigurno igra poker... - kazao je Klopp misleći na to da trener Cityja - blefira



LIVERPOOL Otočki mediji se natječu tko će više i bolje pohvaliti Liverpool za četiri pogotka u mreži Crystal Palacea koji je momčad Jurgena Kloppa doveo nadomak cilja – osvajanja naslova prvak nakon godina čekanja. Preciznije, Liverpool već večeras može matematički osigurati titulu pod uvjetom da Chelsea svlada Manchester City. U suprotnom sve će se prolongirati za 2. srpnja kada Liverpool gostuje baš na Etihadu kod izravnog rivala.


“Ovi dečki nisu samo zaslužili osvojiti naslov prvaka ove sezone, oni su zaslužili postati jednom od najboljih generacija u povijesti kluba!”, samo je jedna od konstatacija u današnjim engleskim medijima.


– Otkada sam došao u klub govorim da želim osvojili naslov prvaka u Premier ligi. Klub to dugo vremena nije uspio ostvariti. Sada je došlo to vrijeme – izjavio je nakon utakmice Mo Salah.




Liverpoolu bi put do konačnog slavlja mogao olakšati Pep Guradiola koji je najavio da će večeras u Londonu odmoriti neke od najvažniji igrača… Jurgen Klopp baš ne vjeruje u takav rasplet.


– Pep sigurno igra poker… – kazao je Klopp misleći na to da trener Cityja – blefira.