Uvik u srcu

Evo kako je Hajduk odlučio “obeštetiti” svoje pretplatnike koji do kraja sezone neće moći na tribine

Portal Novi list

Hajduk je svojim pretplatnicima osigurao jedinstveni popust od 20 posto na cjelokupni asortiman proizvoda u svim fan shopovima



RIJEKA Rijeka je najavila povrat novca navijačima koji su kupili ulaznice za polufinale Kupa protiv Osijeka, te naknadno očitovanje po pitanju svojih pretplatnika koji po svemu sudeći do kraja sezone neće moći koristiti unaprijed plaćeni ulaz na rujevički stadion. Nije poznato kako će prema svojim pretplatnicima reagirati Dinamo i Osijek, ali se zato zna kako će postupiti Hajduk. Splićani su smisli nekoliko načina na koji će se barem djelomično odužiti vlasnicima godišnjih paketa ulaznica:


“HNK Hajduk želi na poseban način zahvaliti svojim vjernim pretplatnicima za natjecateljsku sezonu 2019/20. S obzirom na to da prema odluci nadležnih tijela naši pretplatnici do kraja sezone neće biti u mogućnosti konzumirati svoje pravo praćenja utakmica na Poljudu.


Klub je osmislio projekt “Uvik u srcu” čiji je cilj okupiti sve korisnike sezonske pretplate na jednom mjestu kako bi im iskazali ljubav i poštovanje u trenucima kada momčad ne može igrati pred svojim navijačima.




Sva imena pretplatnika za ovu sezonu bit će upisana u tisuće srca koje će krasiti Istok poljudskog stadiona, a sve s ciljem kako bi barem figurativno nadomjestili njihov izostanak, podršku i huk koji dolazi sa svih tribina Poljuda.


Svi oni pretplatnici koji zbog zaštite privatnosti i osobnih podataka ne žele da se njihovo ime pojavi među brojnim crveno-plavim srcima mogu poslati svoje ime i prezime na mail [email protected] zaključno s petkom 29. svibnja u 12 sati. Naime, upravo taj dan svako srce pretplatnika će dobiti mjesto ”pod suncem” Istoka koje će spremno čekati prvi sučev zvižduk protiv zaprešićkog Intera, prvog protivnika Bijelih u nastavku sezone.


Također, Hajduk je svojim pretplatnicima osigurao jedinstveni popust od 20 posto na cjelokupni asortiman proizvoda u svim fan shopovima (Poljud i Grad) te putem web shopa”, stoji u klupskom priopćenju kluba s Poljuda.