Englesko prvenstvo

Manchester Unitedu povijesna pobjeda u Birminghamu, Tottenham se remijem udaljio od Europe

Hina

Ovom pobjedom "Crveni vragovi" su se upisali u knjige rekorda Premiershipa postavši prva momčad koja je dobila četiri utakmice u nizu s najmanje tri gola razlike



LONDON U susretu 34. kola engleskog nogometnog prvenstva Everton i Southampton su odigrali 1-1, dok u dvoboju između Bournemoutha i Tottenhama nije bilo golova.


Everton je u susretu protiv Southamptona produžio niz bez poraza na Goodison Parku na deset utakmica ostvarivši pritom pet pobjeda i pet remija.


Gosti su prvi zaprijetili, u 28. minuti imali su kazneni udarac, ali je James Ward-Prowse uzdrmao vratnicu. Ipak, tri minute kasnije Danny Ings je doveo goste u vodstvo. Izjednačio je Richarlison u 44. minuti.




Pobjednika, ali niti pogodaka nije bilo u susretu između Bournemoutha i Tottenhama. Domaćin je ovim bodom prekinuo niz od pet poraza, te produžio nadu u prvoligaški spas, dok je Tottenham sve dalje od Europe.


U 89. minuti domaćin je zatresao mrežu Huga Llorisa, no pogodak škaricama Calluma Wilsona je poništen jer je lopta na putu do gola pogodila u ruku Joshuu Kinga,


Manchester United je na gostovanju pobijedio Aston Villu sa 3-0 ostavši u igri za plasman u Ligu prvaka.


Golove za United zabili su Bruno Fernandes (27-11m), Mason Greenwood (45+5) i Paul Pogba (58).


Ovom pobjedom “Crveni vragovi” su se upisali u knjige rekorda Premiershipa postavši prva momčad koja je dobila četiri utakmice u nizu s najmanje tri gola razlike.



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore