Nema pomirbe

Erik Ten Haag je od obitelji Glazer zatražio da otpuste C. Ronalda u siječnju, sve je pokrenuo “prljavi intervju” Portugalca

Hina

Cristiano Ronaldo/Foto REUTERS

Cristiano Ronaldo/Foto REUTERS

Igrači Manchester Uniteda bijesni su na Ronalda, a klub trenutno razmatra koje pravne i regulatorne radnje poduzeti mogu poduzeti protiv Ronalda, čija je mjesečna plaća veća od dva milijuna eura



MANCHESTER  Trener Manchester Uniteda Erik ten Haag poručio je vlasnicima kluba s Old Trafforda da portugalski nogometni reprezentativac Cristiano Ronaldo više ne bi trebao igrati za United, prenosi ESPN.


Ronaldo (37) je prije nekoliko dana u intervjuu britanskom novinaru Piersu Morganu rekao da se osjeća izdanim od strane Manchester Uniteda i istaknuo da su ga pokušali otjerati s Old Trafforda. Portugalski nogometaš istaknuo je kako ne poštuje Ten Haag te dodao kako obitelj Glazer, koja je vlasnik Manchester Uniteda, ne zanimaju sportski rezultati kluba.


Ten Haag je osobno prenio svoj stav čelnicima kluba Joelu Glazeru, Richardu Arnoldu i Johnu Murtaughu. Zbog ovog sastanka je Nizozemac odgodio obiteljski odmor. Igrači Manchester Uniteda bijesni su na Ronalda, a klub trenutno razmatra koje pravne i regulatorne radnje poduzeti mogu poduzeti protiv Ronalda, čija je mjesečna plaća veća od dva milijuna eura.




Ten Haag želi da Ronaldo napusti klub već u siječnju sljedeće godine, jer je Portugalac ovim potezom pokušao razbiti jedinstvo u momčadi.


Ronaldo ima ugovor s Manchester Unitedom do lipnja sljedeće godine, a ove je sezone za “crvene vragove” odigrao 16 utakmica, a postigao je tri gola i imao dvije asistencije.