Nisu mislili na mjere

Englezi ogorčeni zbog ponašanja srpskih reprezentativaca na proslavi Nove godine

Hina

Aleksandar Mitrović/Foto REUTERS

Aleksandar Mitrović/Foto REUTERS

Srpski reprezentativci su se našli u problemima nakon što se u javnosti pojavio videozapis s njihovog novogodišnjeg provoda. Osim njih dvojice, zabavi je prisustvovalo još sedam osobaLONDON Veznjak Crystal Palacea Luka Milivojević i napadač Fulhama Aleksandar Mitrović našli su se na udaru britanske javnosti nakon što su prisustvovali proslavi Nove godine prekršivši tako protokole vezane uz epidemiju koronavirusa.


Srpski reprezentativci su se našli u problemima nakon što se u javnosti pojavio videozapis s njihovog novogodišnjeg provoda. Osim njih dvojice, zabavi je prisustvovalo još sedam osoba, premda u Londonu zbog pandemije koronavirusa trenutačno nisu dozvoljena okupljanja većeg broja ljudi.


“Razočaran sam, svi u klubu smo bili ogorčeni kada smo vidjeli slike,” kazao je menadžer Fulhama Scott Parker dodavši: “Problem ćemo riješiti interno, a Aleks će snositi posljedice za svoj čin.”
Oglasio se i menadžer Crystal Palacea Roy Hodgson.


“Osuđujemo ovaj postupa i ispričavamo se. Siguran sam da će se i Luka ispričati, a što se mene tiče, on bi trebalo snositi odgovornost.”


Nedavno su propise ignorirali i igrači Tottenhema, Erik Lamela, Giovani Lo Celso i Sergio Reguilon, te igrač West Hama Maniel Lanzini organiziravši Božićni party.


“Odgovornost nije samo na nogometašima već i na svima u ovom trenutnom ozračju. Postoje stroge smjernice i ograničenja iz razloga koje svi znamo. To vrijedi za sve,” dodao je menadžer Fulhama.