Sheeran na dresovima

Engleski trećeligaš potpisao ugovor o sponzorstvu s poznatim glazbenikom i velikim navijačem kluba

Hina

Ed Sheeran na tribinama/Foto REUTERS

Ed Sheeran na tribinama/Foto REUTERS

Prema jednosezonskom ugovoru sa Sheeranom, koji živi u blizini Ipswicha i koji je navijač ekipe, igrači će na plavim dresovima imati logotip s matematičkim simbolima (plus, minus, jednako, podijeli, pomnoži) i riječ TOUR.LONDON Engleski nogometni klub Ipswich Town možda proživljava teška vremena, ali se nada da će novi ugovor o sponzorstvu s popularnim pjevačem Edom Sheeranom od njih stvoriti “A Team” s vojskom navijača koju bi činili obožavatelji riđokosog pjevača.


Ipswich, čiji je nadimak ‘Tractor Boys’, osvojio je FA kup 1978. godine i Kup UEFA, preteču Europske lige, 1981. godine, ali sada se nalazi u trećoj ligi.


Prema jednosezonskom ugovoru sa Sheeranom, koji živi u blizini Ipswicha i koji je navijač ekipe, igrači će na plavim dresovima imati logotip s matematičkim simbolima (plus, minus, jednako, podijeli, pomnoži) i riječ TOUR.
Simboli se odnose na Sheeranove naslove albuma, a iako on nije objasnio logotip, mogli bi biti dio promocije za nadolazeću turneju.


“Sve će se otkriti na vrijeme”, rekao je Sheeran (30) za web stranicu kluba. “Nogometni klub velik je dio lokalne zajednice i ovo je moj način da pokažem svoju podršku.”


“Uvijek sam uživao u svojim posjetima Portman Roadu i radujem se povratku tamo čim navijačama opet dopuste ulazak na stadione,” dodao je.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ipswich Town FC (@ipswichtown)