Zvučna prinova

Edo Flego dobio neočekivano pojačanje uoči Vinkovaca, Ivan Močinić počeo trenirati s Orijentom 1919

Ivan Volarić

Andro Švrljuga i Ivan Močinić

Andro Švrljuga i Ivan Močinić

Nekadašnji hrvatski reprezentativac i kapetan Rijeke će do daljnjega samo trenirati s Orijentom 1919, vrijeme će pokazati da li će se izroditi nešto više od toga.



RIJEKA Trener Orijenta 1919 Edo Flego dobio je neočekivano pojačanje između dva slavonska gostovanja, ono prošloga ponedjeljka u Osijeku i predstojećeg, subotnjeg, u Vinkovcima. Ivan Močinić priključio se treninzima Krimejčana u iščekivanju razlaza sa Šibenikom i potpunog oporavka od niza ozljeda. Močinića su na Krimeji dočekala brojna poznata lica.


Marinko Koljanin, dopredsjednik kluba, svojedobno je s ocem Efremom dijelio svlačionicu Orijenta 1919, a nekadašnji kapetan Rijeke odrastao je na Kantridi u društvu Andra Švrljuge i Marija Tadejevića, glavnih oslonaca aktualne momčadi Crvenih. Nekadašnji kapetan Rijeke i hrvatski reprezentativac će do daljnjega samo trenirati s Orijentom 1919, vrijeme će pokazati da li će se izroditi nešto više od toga. će do daljnjega samo trenirati s Orijentom 1919, vrijeme će pokazati da li će se izroditi nešto više od toga.