Kvalifikacije U-21

Dragan Skočić okupio mladu reprezentaciju uoči utakmica u Andori i Portugalu

Hina

Dragan Skočić/Foto PIXSELL

Dragan Skočić/Foto PIXSELL

Hrvatska je u kvalifikacijskoj skupini G treća s deset bodova, jednim manje od drugoplasirane Grčke i dva manje od vodećeg Portugala



ZAGREB Hrvatska U-21 reprezentacija otputovala je u Andoru gdje 21. ožujka igra kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo 2025.,a nakon toga je očekuje susret protiv Portugala, no hrvatski reprezentativac Nikola Čavlina očekuje dobar rezultat, iako ističe da su oba suparnika ozbiljni.


“Očekuju nas dvije vrlo važne utakmice, obje su reprezentacije nezgodne. Andora je discipliniran protivnik, ali tu imamo puno veće šanse. Protiv Portugala također idemo na pobjedu, ali imamo malo vremena za pripremu i najbolje je da se što prije pripremimo što bolje možemo i da osvojimo svih šest bodova”, kazao je Čavlina.


“Treba zadržati kolektiv, treba biti momčad i prilagoditi se trenerovim zahtjevima i ja vjerujem da će sve biti dobro”, dodao je napominjući kako je će pokušati riješiti sve lošije stvari iz prethodnih utakmica,




Nakon utakmice protiv Andore koja je na rasporedu 21. ožujka s početkom u 19 sati, hrvatska reprezentacija putuje u Portugal gdje protiv domaćina igra drugu kvalifikacijsku utakmicu 26. ožujka.


Hrvatska je u kvalifikacijskoj skupini G treća s deset bodova, jednim manje od drugoplasirane Grčke i dva manje od vodećeg Portugala.