Mladi Vatreni

Dragan Skočić nakon ispadanja s EP-a: “Zaslužili smo više, nije bilo lako poslije rano primljenog gola”

Portal Novilist.hr

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Možda mogu prigovoriti za rani gol koji ne smijemo dobiti tako olako, nije bilo lako poslije toga gola pritiskati i pokušavati. Znamo kakva je Španjolska - rekao je riječki trener



RIJEKA Mlada hrvatska reprezentacija drugim porazom na Europskom prvenstvu ispala je s tog natjecanja, Španjolska je bila jača rezultatom 1:0. Skočićevi izabranici još moraju odigrati susret s Rumunjskom, ali s nula bodova nakon dva kola više nemaju nikakve šanse izboriti četvrtfinale.


– Zaslužili smo više od minimalnog poraza. Možda mogu prigovoriti za rani gol koji ne smijemo dobiti tako olako, nije bilo lako poslije toga gola pritiskati i pokušavati. Znamo kakva je Španjolska. Nezadovoljan sam, ali mislim da smo zaslužili više od 1:0 – nakon utakmice je rekao izbornik Dragan Skočić.


Dragan Skočić odgovorio je i na pitanje je li mogao nešto napraviti drugačije.




– Uvijek kad izgubiš, zamjeraš sebi, ali bespredmetno je sad govoriti o tome. Svi pobjeđujemo i svi gubimo. Žao mi je što smo ispali, svi smo tužni u svlačionici. Treba se držati dobrih stvari, a ne bih pričao o pojedincima. Dobili smo širu sliku o svima. Predstavljamo Hrvatsku tako da je važna i zadnja utakmica. Teško nam je, ovo je malo mlađa ekipa koja ima potencijala u budućnosti. Moramo biti i objektivni, koliko god da nam je svima žao, 14 ovih igrača će moći igrati na sljedećem Euru.