Mladi Vatreni

Dragan Skočić: “Lopta jednostavno nije htjela u gol. Radili smo pogreške i to nas je koštalo na ovom prvenstvu”

Portal Novilist.hr

Dragan Skočić / Foto Eduard Vinatoru/PIXSELL

Dragan Skočić / Foto Eduard Vinatoru/PIXSELL

Moramo izvući dobre stvari, u početnoj jedanaestorici imali smo nekolicinu igrača koji su mlađi po dvije ili tri godine od protivnika. Dakle, to je veliki zalog za budućnost - kaže Skočić



RIJEKA Mlada hrvatska U-21 reprezentacija oprostila se od Europskog prvenstva remijem bez pogodaka u susretu protiv Rumunjske.


Izabranici Dragana Skočića ostavili su dobar dojam i stvorili pregršt opasnih situacija, ali rumunjski vratar branio je sve pokušaje.


“Generalno sam zadovoljan trudom koji su igrači uložili u ovoj utakmici, ali nisam zadovoljan nekim situacijama kad smo sami sebe iskontrirali olako gubeći lopte na trideset metara od naših vrata. Zbog toga se u naše redove uvukla nervoza. Međutim, zadovoljan sam velikim dijelom utakmice jer smo napadali na postavljenu obranu i imali puno prilika, ali… Očito smo se nekome zamjerili jer lopta jednostavno nije htjela u gol”, rekao je Dragan Skočić, a prenosi HNSna svojoj službenoj stranici.




“Moramo izvući dobre stvari, u početnoj jedanaestorici imali smo nekolicinu igrača koji su mlađi po dvije ili tri godine od protivnika. Dakle, to je veliki zalog za budućnost, bez obzira na to što je naša momčad uvijek “under construction” i igrači uvijek odlaze u A reprezentaciju. Za mlade igrače ovaj je Euro veliko iskustvo”.


Na kraju je izbornik rezimirao nastup na Euru.


“Svaka je utakmica priča za sebe i donosi nešto novo. Kontinuirano smo radili pogreške u sve tri utakmice, gubili lopte na sredini terena. Imali smo problem da nismo osigurali naš napad kad bismo napadali. I to nas je koštalo na ovom prvenstvu. Ocjena naših nastupa? S obzirom na to da smo ispali, ocjena ne može biti pozitivna. Bilo je dobrih stvari na utakmici sa Španjolskom, dizali smo se. Momčad je bivala sve bolja, a možda nam je jedino nedostajalo malo više vremena provedena zajedno”, zaključio je Skočić.