Nije tako loše

Dobre vijesti za trenera Dinama, Petković ipak putuje u Španjolsku, Ademi bi trebao biti spreman

Portal Novi list

Damir Krznar/Foto REUTERS

Damir Krznar/Foto REUTERS

Bruno Petković napreduje, povest ćemo ga u Španjolsku i na licu mjesta odlučiti hoćemo li ga koristiti - izjavio je trener modrih



ZAGREB Damir Krznar, trener Dinama, ovako je vidio pobjedu svoje momčadi nad Lokomotivom (2:0):


– Ovo je vrijedna i zaslužena pobjeda, a iako se u takvim slučajevima “ne gleda pobjedi u zube”, moram istaknuti da nas je zabrinuo naš malo slabiji ulazak u drugo poluvrijeme – istaknuo je  Krznar nakon gradskoga ogleda protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj.


– Morali smo, nažalost, uvoditi igrače koje smo mislili odmarati. Tu ponajprije mislim na Kristijana Jakića, ideja je bila da nam donese stabilnost, da tražimo drugi gol. Opravdao je očekivanja, praktički je bio kreator drugog gola i donio stabilnost u defenzivnoj strukturi nakon čega smo utakmicu rutinski priveli kraju.




U kakvom je stanju kapetan Arijan Ademi koji je još u četvrtoj minuti utakmice dobio snažan udarac u stopalo?


– Još ćemo vidjeti kakvo je stanje s Ademijem. Stopalo je sad jako bolno, otečeno, ali nadamo se da će biti spreman za Španjolsku. Ostali? Mario Gavranović neće konkurirati za uzvrat protiv Villarreala, a možda čak niti za nedjeljni dvoboj protiv Istre 1961. Bruno Petković napreduje, povest ćemo ga u Španjolsku i na licu mjesta odlučiti hoćemo li ga koristiti. U ponedjeljak imamo regeneracijski trening, imat ćemo malu korekciju i analizu prve utakmice. U utorak je trening pred put i u srijedu ujutro krećemo u Španjolsku puni nade da našim navijačima možemo priuštiti još jedno ugodno iznenađenje – zaključio je trener Krznar.