Problemi i u Austriji

Dinamu će nedostajati devet, a Wolfsberger objavio da ima osam pozitivnih igrača

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Svi  pozitivni nalaze se u kućnoj karanteni i zdravstvene su vlasti odmah obaviještene o rezultatima testa, navodi se na stranicama austrijskog kluba



ZAGREB Suparnik zagrebačkog Dinama u trećem kolu Europske lige austrijski Wolfsberger je objavio u srijedu da je njegovih osam igrača pozitivno na koronavirus.


“Tijekom testiranja na koronavirus za UEFA Europsku ligu utvrđeno je da je osam igrača WAC-a pozitivno. Također ima pozitivnih u redovima stručnog stožera. Svi  pozitivni nalaze se u kućnoj karanteni i zdravstvene su vlasti odmah obaviještene o rezultatima testa”, navodi se na stranicama austrijskog kluba koji nije objavio identitet zaraženih.


Nakon što je u utorak trener Dinama Zoran Mamić izjavio da je pozitivan na koronavirus, u srijedu je objavljeno da su četvorica igrača također pozitivna.




Dinamo sutra u 21 sat dočekuje Wolfsberger na Maksimiru, Austrijski klub je trenutačno vodeći u skupini sa četiri boda, dok je Dinamo treći s dva. U prošlom kolu je austrijski klub sa 4-1 pobijedio Feynorood.