Europska liga

Dinamov dokapetan nakon povratka iz Rusije posebno je pohvalio jednog suigrača: “Vjerujem u njega od prvoga dana”

Portal Novilist.hr

Dominik Livaković/Foto PIXSELL

Dominik Livaković/Foto PIXSELL

Petković je odličan igrač. Kad on ovako igra, samo ga trebamo pustiti i iza njega odrađivati svoj posao najbolje što znamo. Mi smo momčad, tako se i ponašamo i zato imamo ovakve rezultate - kaže Livaković



RIJEKA Dinamovi igrači vratili su se iz Rusije u Zagreb nakon pobjede 3:2, koja im mnogo znači uoči uzvrata u Zagrebu sljedeći tjedan. Vratar Modrih Dominik Livaković rekao je pri povratku kako je pobjeda došla kao rezultat truda ekipe.


– Preostaje nam još to „drugo poluvrijeme“ u Zagrebu, trebamo nastaviti ovako kao u Krasnodaru. Mislim da smo odigrali stvarno dobru utakmicu. U ofenzivi smo bili vrhunski, Bruno Petković odigrao je jednu od najboljih utakmica u Dinamu. Svi skupa smo se trudili i to se pokazalo na kraju – istaknuo je Livaković, koji je potom posebno pohvalio Petkovića.


– Vjerujem u Petkovića od prvog dana kad je došao. Odličan je igrač. Kad on ovako igra, samo ga trebamo pustiti i iza njega odrađivati svoj posao najbolje što znamo. Mi smo momčad, tako se i ponašamo i zato imamo ovakve rezultate. Obrana Smolnikova udarca? Bio je stvarno jak šut, ali drago mi je da sam i ja dao doprinos u toj pobjedi. Jesam li vidio tu obranu na snimci? Jesam, pokazali su mi je, ha, ha… Stvarno je bila jaka lopta, malo mi je „odnijela ruku“, ali dobro… Bitno je da je lopta na kraju izašla.




Livaković je najavio i uzvrat u četvrtak na Maksimiru.


– Oni će morati više napadati, a nama će se time otvarati prilika da im zabijemo. Moramo ići na gol, ne smijemo stati iza i čuvati rezultat. Moramo igrati kao u prvoj utakmici.