SuperSport HNL

Dinamo zatražio i dobio odgodu utakmice na Aldo Drosini zbog priprema utakmica protiv RB Salzburga

Portal Novi list

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

"Novi termin odigravanja utakmice odredit će se sukladno odredbama Propozicija natjecanja, ovisno o mogućim slobodnim terminima i ostvarenom rezultatu GNK-a Dinamo u Ligi prvaka", poručio je Brezni



RIJEKA Dinamo je zatražio i dobio odgodu utakmice 12. kola protiv Istre 1961 koja se trebala odigrati 8. listopada. Josip Brezni, povjerenik za natjecanje SuperSport HNL-a, ovako je obrazložio tu odgodu:


“GNK Dinamo je 26. rujna 2022. godine pismeno zatražio odgodu odigravanja utakmice 12. kola SuperSport HNL-a Istra 1961 – Dinamo, zbog pripreme i nastupa na utakmicama trećeg i četvrtog kola UEFA-ine Lige prvaka protiv Red Bull Salzburga 5. i 11. listopada.  Prema odredbi iz članka 4. Propozicija natjecanja, klubovi koji sudjeluju u grupnoj fazi UEFA-inih klupskih natjecanja imaju pravo na odgodu utakmice, pa je donesena odluka o odgodi. Novi termin odigravanja utakmice odredit će se sukladno odredbama Propozicija natjecanja, ovisno o mogućim slobodnim terminima i ostvarenom rezultatu GNK-a Dinamo u Ligi prvaka”, poručio je Brezni.