Prijelazni rok

Dinamo se dodatno pojačava za utrku s Rijekom i Hajdukom, Marko Rog je stigao u Zagreb

Portal Novi list

Marko Rog prije četiri godine upisao je posljednji nastup za Vatrene/Foto PIXSELL

Marko Rog prije četiri godine upisao je posljednji nastup za Vatrene/Foto PIXSELL

Rog će predstavljati veliko pojačanje za Modre pod uvjetom da ga posluži zdravljeRIJEKA Marko Rog je sletio u Zagreb na liječnički pregled nakon čega bi trebao i službeno postati novi-stari član Dinama. Rog će, ukoliko sve protekne u najboljem redu, u idućih godinu dana nositi dres Dinama kao posuđeni igrač Cagliarija.


Bivši hrvatski reprezentativac (posljednju utakmicu za Dalićevu selekciju odradio je prije četiri godine…), zasigurno će predstavljati veliko pojačanje za Modre u utrci za naslovom s Rijekom i Hajdukom, ali pod uvjetom da ga zaobiđu ozljede. Naime, ovaj veznjak ima velikih problema sa zdravljem posljednjih godina. Posljednju utakmicu odigrao je 30. svibnja prošle godine.


Rog je ponikao u Varaždinu, a u Maksimir je 2015. godine stigao preko Splita. Bio je to transfer vrijedan čak pet milijuna eura i važi za najveći pod okriljem HNL-a. Dinamo ga je za 13.5 milijuna eura prodao u Napoli, a potom je igrao na posudbi u Sevilli i Cagliaru, da bi ga momčad sa Sardnije otkupila za 18 milijuna eura.