Sve po planu

Dinamo obznanio rezultate testiranja na Covid-19 dva dana prije gostovanja kod Ferencvaroša

Hina

Prvo testiranje odrađeno je u četvrtak i svi su nalazi također, bili negativni



ZAGREB  Sukladno propozicijama UEFA natjecanja, igrači, članovi stručnog stožera prve momčadi i delegacija Dinama obavili su u nedjelju drugo testiranje na COVID-19. Svi su rezultati testova negativni.


Kao što je poznato, svi klubovi sudionici UEFA natjecanja obavezni su obaviti najmanje dva testiranja uoči utakmice. Prvo testiranje odrađeno je u četvrtak i svi su nalazi također, bili negativni.


“Klub i dalje kontinuirano provodi pojačani nadzor i mjere opreza s ciljem zaštite igrača, stručnoga stožera i svih djelatnika,” poručili su iz Maksimira.




Utakmica 3. pretkola Lige prvaka Ferencvaros – Dinamo na rasporedu je u srijedu, 16. rujna.


Momčad Dinama u Mađarsku putuje u utorak, a isti dan na rasporedu su konferencija za medije i posljednji trening uoči utakmice.


Dinamo putuje u Budimpeštu ohrabren pobjedom u najvećem hrvatskom derbiju, na Poljudu protiv Hajduka sa 2-1, dok je Ferencvaros u posljednjem kolu deklasirao ‘fenjeraša’ Paksi sa 5-0.


“Modri” su nakon četiri kola na vrhu Prve HNL sa 12 bodova, dok je Ferencvaros u mađarskom prvenstvu drugi sa sedam bodova iz tri kola. Na vrhu je Fehervar s bovom više i utakmicom više.