Mercato

Dinamo je blizu transfera darovitog veznjaka u redove Kovačeva Wolfsburga, od angažmana bivšeg stopera Rijeke izgleda neće biti ništa

Portal Novi list

Bartol Franjić/Foto PIXSELL

Bartol Franjić/Foto PIXSELL

Bartol Franjić trebao bi u Bundesligu za 6,5 milijuna eura odštete



RIJEKA   Dinamo je po svemu sudeći nadomak realizacije transfera veznjaka Bartola Franjića, U-21 reprezentativca, u redove Wolfsburga. Modri i klub, kojega je preuzeo nekadašnji hrvatski izbornik Niko Kovač, navodno su pronašli zajednički jezik oko obeštećenja. Dinamo je tražio osam, Wolfsburg nudio pet milijuna eura, a izgleda da su se pregovarači našli na pola puta  i da će ovaj transfer iznositi 6,5 milijuna eura. Igrač je navodno sve već riješio s Wolfsburgom pa je vrlo izgledno da će Franjić uskoro krenuti iz Slovenije, gdje se Dinamo nalazi na pripremama, prema Njemačkoj.


Posljednjih dana Dinamo se povezivao uz dovođenje Mateja Mitrovića, bivšeg reprezentativnog stopera koji se afirmirao u dresu Rijeke. Mitrović je slobodan igrač nakon raskida s Club Bruggeom i u potrazi za novim klubom. Prema medijima bliskim klubu iz Maksimirske 128 taj transfer nije baš tako izgledan iz jednostavnog razlika što Dinamo sada ima dovoljno igrača na toj poziciji. Za Mitrovića su zainteresirani još neki hrvatski prvoligaši, ali i klubovi iz inozemstva.