Potres u Maksimiru

Dinamo bi zbog problema sa stadionom europske utakmice mogao igrati u Rijeci, Rujevici se smiješi Liga prvaka!

Portal Novi list

Teško je procijeniti koliko će se pripadnika Armade u subotu okupiti na Rujevici

Teško je procijeniti koliko će se pripadnika Armade u subotu okupiti na Rujevici

U Hrvatskoj postoje samo još dva stadiona četvrte kategorije, a to su Poljud i Rujevica. Nama je opcija Rujevica - rekao je član Dinamove uprave Krešimir Antolić



RIJEKA Kakva bi to priča bila! Matjaž Kek na klupi Dinama, ujedno i trener domaće momčadi na Rujevici! Jasno pod uvjetom da doista postane trener modrih. Iz Maksimira su priopćili da uslijed oštećenja stadiona poslije potresa razmišljaju o alternativnim riješenjma za europske ogled nadolazeće sezone. Istok je zatvoren do sanacije, jug je također privremeno pod lokotom zbog “konstruktivnih oštećenja i nedostatka dodatnih statičkih pregleda”.


– Imamo licencu za Maksimir za sljedeću natjecateljsku sezonu, ali odgovorni smo ljudi i obavijestit ćemo HNS o stanju stadiona nakon potresa. Vidjet ćemo trebamo li tražiti neka alternativna rješenja. U Hrvatskoj postoje samo još dva stadiona četvrte kategorije, a to su Poljud i Rujevica. Nama je opcija Rujevica – rekao je član Dinamove uprave Krešimir Antolić.


Zanimljivo je da Prva HNL ove sezone daje čak dva predstavnika u Ligu prvaka i teorija dopušta mogućnost da se oba plasiraju u skupnu fazu tog natjecanja. Ako se izuzme mogućnost da to bude Hajduk, koji može igrati na Poljudu, nameće se Rujevica kao logičan odabir: Dinamu, Rijeci, Lokomotivi pa i Osijeku!