Nezgoda prije poraza

Desetorica igrača PSG-a prije susreta s Leipzigom skoro sat vremena čekala zaglavljena u liftu

Hina

Foto Reuters

Foto Reuters

Izgred se dogodio u liftu u hotelu u Leipzigu, a nezgodu je na svom instagram profilu otkrio Layun Kurzawa. Igrači su u liftu ostali 50 minuta prije negoli su ih oslobodili vatrogasciLEIPZIG Nogometaši francuskog prvaka PSG-a izgubili su u srijedu u Ligi kod prvaka kod Leipziga (1-2), a da to neće biti dobar dan za Parižane svjedoči i činjenica da su čak deset desetorica igrača prije same utakmice ostali gotovo sat vremena zaglavljeni u liftu.


Izgred se dogodio u liftu u hotelu u Leipzigu, a nezgodu je na svom instagram profilu otkrio Layun Kurzawa. Igrači su u liftu ostali 50 minuta prije negoli su ih oslobodili vatrogasci.


Prema Kurzawi, u liftu su ostali zaglavljeni Kimpembe, Paredes, Di Maria, Marquinhos, Fadiga, Diallo, Gueye, Moise Kean, Dagba i Atil, od čega je na utakmici nastupilo šest igrača.
Nažalost po PSG, bez najvećih zvijezda Mbappea i Neymara, nogometaši su “zaglavili” i na samoj utakmici, njemački sastav im je nanio već drugi poraz u samo tri utakmice Lige prvaka, pa im sada jako visi prolaz skupine.