Ponudio ostavku

Damir Milinović nakon poraza od Dubrave napušta klupu Orijenta 1919, čeka se odluka IO-a kluba

Ivan Volarić

Damir Milinović prije odlaska u Krapinu vodio je Orijent 1919 /Foto Arhiva NL

Damir Milinović prije odlaska u Krapinu vodio je Orijent 1919 /Foto Arhiva NL

Iako je uživao podršku Uprave Milinović se odlučio povući, reakcija igrača na posljednjim utakmicama jednostavno nisu slutile na pozitivne pomake



RIJEKA Damir Milinović po svemu sudeći prošle nedjelje vodio je posljednju utakmicu na klupi Orijenta 1919. Nakon poraza od Dubrave ponudio je svoj mandat na raspolaganje predsjedniku kluba Saši Matijašu i njegovim suradnicima, koji su konačnu odluku o treneru najavili na sazvanoj sjednici Izvršnog odbora. Razloge izvjesnog razlaza  nije teško proniknuti. Krimejčani su nakon dobrog otvaranja proljetnog dijela sezone, koje slutilo na povratak Crvenih u vrh drugoligaškog poretka, upali u crnu seriju.


Preciznije, Orijent 1919 je dobio tek jednu od posljednjih osam utakmica (osvojeno je pet od 24 bodova) i potonuo prema dnu prvenstvene ljestvice. Kao i obično kada nema rezultat ceh plaća najslabija karika u lancu – trener. Iako je uživao podršku Uprave Milinović se odlučio povući, reakcija igrača na posljednjim utakmicama jednostavno nisu slutile na pozitivne pomake.