Potvrda iz Maksimira

Damir Krznar ipak ostaje za kormilom Dinama, preuzet će drugu momčad od Igora Cvitanovića

Hina

Damir Krznar/Foto PIXSELL

Damir Krznar/Foto PIXSELL

Prije nešto manje od mjesec dana Krznar je napustio dužnost trenera prve momčadi, a potom je odbio ponuđeno mu mjesto sportskog direktora



ZAGREB Damir Krznar, 49-godišnji donedavni trener prve momčadi Dinama, dobio je novi posao unutar aktualnog hrvatskog prvaka.


Prije nešto manje od mjesec dana Krznar je napustio dužnost trenera prve momčadi, a potom je odbio ponuđeno mu mjesto sportskog direktora. No, dobio je Krznar novu dužnost te je postao trener Dinama II koji se još ove sezone natječe u Drugoj HNL.


Na toj poziciji Krznar je naslijedio Igora Cvitanovića koji je klub ostavio na 12. mjestu drugoligaške ljestvice (od šesnaest klubova). Dinamo II je ove sezone u drugoligaškom okruženju ostvario četiri pobjede, šest remija i pet poraza, a bez obzira na plasman Dinamo II iduće sezone neće igrati u Drugoj HNL zbog pravila o prekidu nastupanja drugih momčadi u tom rangu.




Krznaru je prvi samostalni trenerski posao bio baš u Dinamu, a ranije je kao pomoćnik radio u zaprešićkom Interu, Dinamu, Al Nassru, Al Ainu i Al Hilalu.