Prijelazni rok

Damir Kraljić dovodi Predragu Stilinović tri pojačanja na krilnim pozicijama, Grobničan će biti jači na proljeće

Ivan Volarić

Predrag Stilinović/Foto V. KARUZA

Predrag Stilinović/Foto V. KARUZA

Na tim pozicijama smo bili najtanji jesenas, našoj igri je generalno nedostajalo dubine - rekao je sportski direktor Grobničana



RIJEKA  Nekoliko dana uoči Božića nogometaši Grobničana otišli su na kratkotrajni odmor. Trener Predrag Stilinović već 9. siječnja zacrtao je početak zimskih priprema, a 15. siječnja i odlazak na sedmodnevne pripreme u Medulin. Dogovoreno je i 11 pripremnih utakmica, a vrlo blizu su i tri pojačanja koja bi trebala pomoći momčadi na proljeće izboriti ostanak u drugoligaškom društvu. Oprezni sportski direktor Damir Kraljić nije želio »istrčavati« s imenima dok se ti poslovi ne privedu kraju, no zna se da je riječ o igračima izvan naše regije i da su u pitanju krilni, odnosno bočni igrači.


– Na tim pozicijama smo bili najtanji jesenas, našoj igri je generalno nedostajalo dubine. U zimskom prijelaznom roku nije lako dovesti igrača, činimo stoga maksimalno što možemo u našim okvirima da se pojačamo – rekao je Kraljić.


Grobničan je napustio Din Pozderac, koji nije bio zadovoljan minutažom i statusom.




Moguće je da ovisno o dogovoru s Rijekom Mavrince napusti i jedan od dvojice tamnoputih igrača iz Gane (Prince), a treba vidjet i kakva će biti situacija s Kurilićem iza kojega je duga stanka uslijed ozljede ligamenata koljena. Ne treba naravno isključiti mogućnost ni da netko stigne na Mavrince tijekom siječnja kada će se sigurno puno više slobodnih igrača pojaviti na tržištu.