Priprema Hajduka

Dambrauskas najavio odlazak na dvoboj Rijeke i Šibenika, Tadić komentirao finale Kupa: “Želim da Rijeka osvoji”

P. N.

Valdas Dambrauskas/Foto PIXSELL

Valdas Dambrauskas/Foto PIXSELL

Idem u Šibenik. Najbolje je što ćemo imati deset dana do iduće utakmice. Puno igrača nije moglo dati maksimum. Posebno smo limitirani u veznom redu. U Rijeci će sigurno biti potpuno drukčija atmosfera - kaže Dambrauskas



RIJEKA Trener Hrvatskog dragovoljca Dragan Tadić realno je rezonirao poraz na Poljudu (2:1).


– Očekivali smo tešku utakmicu. Ovdje je uvijek teško igrati, iako Hajduk nakon remija u Koprivnici psihički nije bio na nivou. Rekao sam dečkima da je ovo privilegija, igrati na Poljudu – rekao je Tadić, a zatim dodao:


– Nije prvi put da naši igrači koji su neiskusni ne nalaze prava rješenja. Po borbenosti smo zaslužili bod, iako je Hajduk zasluženo slavio.




Kome dajete prednost u finalu Kupa?


– Očekujem tešku utakmicu. Bit će pun stadion. Ja sam podigao pehar na Poljudu, to mi je jedan od dražih trenutaka u karijeri. To je praznik nogometa. Želim da igrači budu glavni akteri. I da, da Rijeka osvoji – kaže Tadić.


Njegov kolega s klupe Hajduka najavio i odlazak na sutrašnju utakmicu Rijeke i Šibenika. Hajduk na Rujevicu prvo dolazi 8. svibnja u sklopu Prve HNL, dok je finale Kupa 26. svibnja.


– Hoću. Idem u Šibenik. Najbolje je što ćemo imati deset dana do iduće utakmice. Puno igrača nije moglo dati maksimum. Posebno smo limitirani u veznom redu. U Rijeci će sigurno biti potpuno drukčija atmosfera. Svi žele igrati utakmice pod takvim pritiskom – kaže Valdas Dambrauskas.