Ružne scene

Crvena zvezda se ispričala Ibrahimoviću zbog odvratnih povika s tribina na kojima se nije pazilo ni na epidemiološke mjere

Portal Novilist.hr

Naš klub je po starim srpskim običajima oduvijek bio dobar domaćin i to je poznato u cijeloj Europi i tako će ostati i ubuduće jer nikada ovakve ispade nećemo tolerirati - tvrde iz Crvene zvezde



BEOGRAD Na jučarašnjoj utakmici Crvene zvezde i Milana u loži stadiona Marakane bilo je puno više gledatelja nego što je to dopušteno, nije se pazilo niti na razmak između njih, a što je najgore od svega, iz iste te lože dolazili su degutantni povici prema Zlatanu Ibrahimoviću.


Nakon što je u javnost izašla snimka vrijeđenja, ali i ona koja prikazuje koliko je navijača stvarno bilo na tribinama, priopćenjem su se javili iz beogradskog kluba, ispričavši se Zlatanu. Priopćenje prenosimo u cijelosti:


“Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tijekom utakmice s Milanom. Кao klub smo učinili sve da organizacija susreta bude na razini dva velika kluba i nećemo dozvoliti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno poznato gostoprimstvo naše zemlje i našeg naroda. Crvena zvezda će u suradnji s nadležnim organima pronaći spomenutog pojedinca i insistirati da snosi sve posljedice takvog ponašanja. Crvena zvezda se najiskrenije ispričava Zlatanu Ibrahimoviću zbog neugodnosti  koju je doživio u našoj kući. Naš klub je po starim srpskim običajima oduvijek bio dobar domaćin i to je poznato u cijeloj Europi i tako će ostati i ubuduće jer nikada ovakve ispade nećemo tolerirati.”