Tužna objava

Cristiano Ronaldo se dirljivom porukom oprostio od žene koja mu je puno značila

Portal Novi list

Cristiano Ronaldo/Foto REUTERS

Cristiano Ronaldo/Foto REUTERS

Ponajbolji nogometaš današnjice bio je silno vezan uz Soraju Semedo, suprugu svojeg najboljeg prijatelja Hosea, koja preminula u 34. godini



RIJEKA Cristiana Ronalda silno je potresla smrt Soraje Semedo, supruge njegova najboljeg prijatelja Hosea Semeda i dugogodišnje bliske prijateljice. Prema pisanju portugalskih medija Soraja je preminula u 34 godini od posljedica koronavirusa, a ponajbolji nogometaš današnjice i aktualni prvotimac Manchester Uniteda od nje se oprostio diriljivom objavom na svojem Instagram profilu.


“Dođe vrijeme kada sve padne u drugi plan, pa tako i nogomet. Nedavno nas je neočekivano napustila draga Soraja (34), prekrasna majka i jedna od najboljih prijateljica koje mi je život podario. Ništa ne može umanjiti bol mojega brata Hosea Semeda i njegove obitelji. I danas smo zajedno, kao i uvijek, a moramo se suočiti s ovim strašnim trenutkom. Počivaj u miru prijateljice, nikada te nećemo zaboraviti”, poručio je Ronaldo.


Pokojna Soraja je supruga Hosea Semeda, nekadašnjeg Ronaldovog suigrača u akademiji Sportinga iz Lisabona i najboljeg prijatelja. Semedo sada igrao za Vitoriju iz Setubala, a nebrojeno puta je u svojim javnim istupima poručio kako upravo Ronaldu puno toga duguje u svojoj igračkoj karijeri.