Serie A

Cristiano Ronaldo iskoristio dva penala i spasio Juventus poraza od Atalante, Nikola Kalinić zabio za Romu

Portal Novi list

Cristiano Ronaldo (Juventus)/Foto REUTERS

Cristiano Ronaldo (Juventus)/Foto REUTERS

Mario Pašalić zaigrao je za goste iz Bergama od 58. minute utakmice



TORINO Atalanta je umalo šokirala Juventus na njegovu stadionu i pobjedom u derbiju 32. kola Serie A ušla u utrku za naslovom talijanskog  prvaka. “Zebre” su pobjedom, nakon kiksa Lazija, mogle riješiti glavninu posla na putu do titule, no momčad iz Bergama je ponovo pokazala svoje pravo lice, iznenadila Torineze koje je od poraza spasila bijela točka. Pardon! Cristiano Ronaldo koji je iskoristio dvije najstrože kazne.


Atalanta je povela u 16. minuti zahvaljujući pogotku Duvana Zapate. Poravnao je u 55. minuti s bijele točke Cristiano Ronaldo, a onda je nadomak velike pobjede goste doveo Ruslan Malinovsky u 81. minuti. Činilo se da će Atalanta sačuvati tri boda koja bi je približila Juventusu na šest bodova zaostatka šest kola prije kraja, no Portugalac je ponovo dobio priliku zabiti s jedanaeset metara što je i iskoristio. Juventus je ovim remijem zadržao velikih osam bodova prednosti na čelu ljestvice.


Mario Pašalić ušao je na travnjak u 58. minuti utakmice.




Roma je u gostima bila bolja od Brescije 3:0. Nikola Kalinić zabio je drugi pogodak za Rimljane u 62. minuti utakmice. Hrvatski napadač počeo je utakmicu, a onda u 77. minuti prepustio svoje mjesto Edinu Džeki. Preostale golove za Romu postignuli su Federico Fazio (61′) i Nicola Zaniolo (74′).



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore