Nogomet

Crikvenica ostaje u trećoj ligi, IO HNS-a odbio žalbe Karlovca i Zadra

Valentina Prokić

Foto V. PROKIĆ

Foto V. PROKIĆ

U Crikvenici su nadali da će Izvršni odbor na sljedećoj sjednici promijeniti svoju odluku te da će ipak steći pravo nastupa u višem rangu s obzirom da su ispunili sve infrastrukturne i rezultatske uvjete, a za iduću sezonu dogovorili i posudbu kadeta



RIJEKA Izvršni odbor HNS-a pisanim je putem odlučio o žalbama koje su uložili Karlovac 1919 i Zadar. Oba kluba žalila su se protiv odluke Izvršnog odbora kojom su utvrđeni sudionici natjecanja Druge lige (treći stupanj natjecanja) u natjecateljskoj sezoni 2022./23. i klubovi koji imaju pravo nastupa u kvalifikacijama za popunu tog natjecanja.


Njihove žalbe su odbijene kao neosnovane te je Izvršni odbor potvrdio važećom odluku donesenu 6. lipnja.


U toj odluci među 25 klubova na popisu nema dvostrukog prvaka Treće lige -zapad Crikvenice, već su samo od klubova iz regije na popisu Jadran, Opatija i Grobničan. U Crikvenici su nadali da će Izvršni odbor na sljedećoj sjednici promijeniti svoju odluku te da će ipak steći pravo nastupa u višem rangu s obzirom da su ispunili sve infrastrukturne i rezultatske uvjete, a za iduću sezonu dogovorili i posudbu kadeta koji su im nedostajali u omladinskom pogonu. Čini se da i posljednje crikveničke nade polako tonu u vodu.