Trener najveća prijetnja

Ćorluka prije susreta s madridskim Atleticom: “Njihovo najmoćnije oružje je Simeone”

Portal Novilist.hr

Vedran Ćorluka/Foto Instagram

Vedran Ćorluka/Foto Instagram

Kapetan Lokomotiva svjestan je kako Simeone strastveno vodi svoju ekipu tijekom utakmice do pozitivnog rezultata.MOSKVA Moskovski Lokomotiv sutra dočekuje momčad Diega Simeonea, a upravo je trenera Atletico Madrida bivši Vatreni Vedran Ćorluka okarakterizirao kao najveću prijetnju.


Kapetan Lokomotiva svjestan je kako Simeone strastveno vodi svoju ekipu tijekom utakmice do pozitivnog rezultata.


– Njihovo najmoćnije oružje je Simeone. On ih vodi s puno emocija i strasti, uostalom kao i naš trener Yuri Semin. Oni su vrlo jaki u timskoj igri i dobro vrše pritisak na protivnika – rekao je na konferenciji za medije Vedran Ćorluka.
– Sjećamo se visokog poraza protiv Atletica od prije dvije sezone, ali sada imamo novu momčad i stvari su drugačije. Atletico je tada zasluženo pobijedio, a mi ćemo ovoga puta pokušati ispraviti tadašnje pogreške. Dati ćemo sve od sebe i nadam se da će rezultat biti bolji – dodao je Ćorluka svoja očekivanja od predstojeće utakmice, a osvrnuo se i na talent mlade nogometne zvijezde Atletica Joaoa Felixa.


– Naravno da je Felix nogometaš s puno kvaliteta, brz je i talentiran. Neće nam biti lako protiv njega, ali ako igramo timski i pomažemo si, mislim da nećemo imati problema – zaključio je Ćorluka.