Južnoameričko prvenstvo

Copa America: Neymar u visokoj pobjedi Brazila prešao Ronalda na listi najboljih strijelaca

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Neymarov pogodak na ovom susretu je njegov 68. gol za Brazil u 107 utakmica zahvaljujući kojem je na listi najbojih strijelaca Brazila prešao Ronalda i sada je drugi iza Pelea koji je zabio 77 golova u 92 utakmice.RIO DE JANEIRO Domaćini južnoameričkog nogometnog prvenstva, Brazil je u drugoj utakmci južnoameričkog prvenstva Copa America s visokih 4-0 pobijedio Peru, dok su u drugom susretu skupine B Kolumbija i Venezuela odigrale bez golova.


Za Brazil, kojemu je ovo bila deveta uzastopna pobjeda, strijelci su bili Alex Sandro, Neymar, Everton Ribeiro i Richarlison. Brazil sada ima šest bodova prednosti i prvi su u skupini B, dok je Peru na dnu ljestvice bez bodova.


Neymarov pogodak na ovom susretu je njegov 68. gol za Brazil u 107 utakmica zahvaljujući kojem je na listi najbojih strijelaca Brazila prešao Ronalda i sada je drugi iza Pelea koji je zabio 77 golova u 92 utakmice.
Međutim, u drugoj je utakmici Venezuela izdržala pritisak Kolumbije, koja je utakmicu završila s deset igrača jer je Luis Diaz isključen, i došla do svog prvog boda. Kolumbija je druga u skupini B i ima četiri boda.